Başlangıç » Nedir » Lezzetli kavurmanın püf noktası

Lezzetli kavurmanın püf noktası

Posted by: Tuncay Demir 15 Kasım 2010 Yorum Yaz

Lezzetli kavurmanın püf noktası Beslenme Gıda
Kavurma, gövdedeki aynı bölgeden kesilmiş etlerle yapılmalı. Kurban Bayramı'nda geleneksel yemeklerden olan kavurmanın lezzetli olması için etin dinlendirilmesi gerekir. Ancak, bayramda böyle bir imkan olmadığı için etin, hayvanın aynı bölgesinden kesilip, hiç yağ eklemeden kendi yağında pişirilmesi lezzetini artırır.
Kaynak: Haber7.Com Web sitesinde 15/11/2010 tarihinde Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz’ün deneyimleriyle hazırlanmış “İyi bir kavurma yapmanın püf noktaları” yazısından derlenmiştir.



2010-11-15

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir