Başlangıç » Nedir » Ramazan mutfağınızda mutlaka bulundurulması gerekenler

Ramazan mutfağınızda mutlaka bulundurulması gerekenler

Posted by: Tuncay Demir 14 Ağustos 2010 Yorum Yaz

Ramazan mutfağınızda mutlaka bulundurulması gerekenler Beslenme Gıda
Kepekli Un
Kepekli pirinç (esmer)
Meyve (üzüm, muz, incir, kavun, hurma dışındakiler)
Bütün halinde patates (ancak soğuk)
Kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek)
Kepekli makarna
Bulgur
Kaynak: Medical Park Bahçelievler Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Emel Unutmaz’ın 24.08.2009 tarihinde sabah.com.tr web sitesinde yayımlanan “Ramazan'da sağlıklı beslenme kılavuzu” yazısından derlenmiştir.



2010-08-14

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir