Başlangıç » Nedir » Sağlıklı kalbe sahip olmada “aşırı kırmızı et tüketmemenin” önemi nedir?

Sağlıklı kalbe sahip olmada “aşırı kırmızı et tüketmemenin” önemi nedir?

Posted by: Ne Nedir 27 Şubat 2011 Yorum Yaz

Sağlıklı kalbe sahip olmada “aşırı kırmızı et tüketmemenin” önemi nedir? Sağlık
Sağlıklı bir beslenme programında, günde 3 köfte büyüklüğünde yağsız pişirilmiş kırmızı etten daha fazlasının yer almaması gerektiğini belirten Profesör Artinian, et yağlıysa dana fileto yerine tavuk tercih edilmesini önerdi.
Kaynak: Profesör Nancy Trygar Artinian’ın yaptığı çalışmadan alınan Vatan Gazetesi’nde yayımlanan ve haber7.com web sitesine alıntılanan “Sağlıklı kalp için bunlara dikkat edin” başlıklı yazıdan derlenmiştir (Erişim Tarihi: 21 Şubat 2011).



2011-02-27

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir