Başlangıç » Nedir » Sağlıklı kalbe sahip olmada “işlenmiş değil tahıllı yemenin” önemi nedir?

Sağlıklı kalbe sahip olmada “işlenmiş değil tahıllı yemenin” önemi nedir?

Posted by: Ne Nedir 26 Şubat 2011 Yorum Yaz

Sağlıklı kalbe sahip olmada “işlenmiş değil tahıllı yemenin” önemi nedir? Sağlık
Kepekli un, esmer pirinç, yulaf ezmesi gibi tam tahıllı besinler, kalp dostu olarak listede ilk sırada yer alıyor. Bu ürünler düşük kalorileri sayesinde daha fazla doygunluk hissi veriyor.
Kaynak: Profesör Nancy Trygar Artinian’ın yaptığı çalışmadan alınan Vatan Gazetesi’nde yayımlanan ve haber7.com web sitesine alıntılanan “Sağlıklı kalp için bunlara dikkat edin” başlıklı yazıdan derlenmiştir (Erişim Tarihi: 21 Şubat 2011).



2011-02-26

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir