Başlangıç » Nedir » Kışın neden “turp” tüketilmesi gerekir?

Kışın neden “turp” tüketilmesi gerekir?

Posted by: Ne Nedir 13 Ocak 2011 Yorum Yaz

Kışın neden “turp” tüketilmesi gerekir? Beslenme Gıda
Sadece kabuğu bile günlük A ve K vitaminleri ihtiyacını yüzde 100 karşılayan turp, C vitamini, potasyum ve kalsiyum zenginliğiyle en güçlü antioksidanlardan.
Kaynak: Amerikan Sağlık Örgütü’nin açıkladığı Hürriyet Gazetesi’nden alıntılanan Haber7.Com Web sitesinde yayımlanan “En sağlıklı 10 kış besini” yazısından derlenmiştir (Ziyaret Tarihi: 04 Ocak 2011).



2011-01-13

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir