Başlangıç » Nedir » Kışın neden “lahana” tüketilmesi gerekir?

Kışın neden “lahana” tüketilmesi gerekir?

Posted by: Ne Nedir 13 Ocak 2011 Yorum Yaz

Kışın neden “lahana” tüketilmesi gerekir? Beslenme Gıda
Yılın her dönemi bulunan ve A, B6, C ve K vitaminleri yönünden zengin lahanaların, özellikle kışın kırmızı çeşitlerini tüketerek de, kalp ve damar hastalıklarına karşı korunmanın mümkün olduğunun altı çiziliyor.
Kaynak: Amerikan Sağlık Örgütü’nin açıkladığı Hürriyet Gazetesi’nden alıntılanan Haber7.Com Web sitesinde yayımlanan “En sağlıklı 10 kış besini” yazısından derlenmiştir (Ziyaret Tarihi: 04 Ocak 2011).



2011-01-13

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir